62

16 november: Sinterklaasintocht en parade

Op zaterdag 16 november 2019 komt Sinterklaas met de Sintparade en de historische blusboot Jan van der Heijde II aan in het haventje aan het Weerwaterplein. De locoburgemeester en de voorzitter van de ondernemersvereniging van Almere Centrum ontvangen de Sint.

Intocht

De dag begint eerst nog met de intocht. In de ochtend komt hij traditiegetrouw per botter aan in de Havenkom van Almere Haven. Daar verwelkomt burgemeester Franc Weerwind Sint en zijn Pieten. Vanaf 10.30 uur zijn er al heel veel Pieten in de havenkom aan de slag om de alles tip top in orde te maken.

Waar en wanneer?

Zaterdag 16 november 2019 van 10.30 – 14.00 uur in de Havenkom van Almere Haven en bij Corrosia.

14.00: Start programma aan het Weerwaterplein in het centrum;
14.45: Aankomst Sinterklaas;
15.30: Start parade; route Forum, Diagonaal, Stationsstraat en Stationsplein.

Dit vind je misschien ook interessant