73

”1100 bezoekers kijken omhoog tijdens de Nacht van de Nacht”

Ongeveer 1100 bezoekers hebben de Nacht van de Nacht bij Stichting Stad & Natuur Almere bijgewoond. Het thema dit jaar was ‘Kijk omhoog’.

Acts

Verschillende Almeerse acts stonden dit jaar in het bos: van theater tot dans, zang en spoken word. “Van een jongere groep Generation Z met een dans en spraak voorstelling tot een spoken word optreden van Joey Touwslager, het was allemaal mooi en bijzonder en paste uitstekend bij het thema van dit jaar”, vertelt Margrietha Rengers van Stad en Natuur op internet.

Lied

“Het lied ‘Kijk omhoog’ van Daniël van der Zee, speciaal geschreven voor deze avond, roerde het publiek, van jong tot oud”, vertelt Joyce Grobben van Stad en Natuur. “Op een hoge scheidsrechterstoel bracht hij het lied ten gehore, terwijl het publiek aan het eind zachtjes meezong. Dat was zo bijzonder”.

Sterrenwacht

Naast de route was ook de Sterrenwacht Almere aanwezig om bezoekers te vertellen over licht en donker in het heelal.

Dit vind je misschien ook interessant