277

Vacatures: Mensen gezocht voor ‘Broodje Hagelslag’

Stichting Broodje Hagelslag is op zoek naar vrijwilligers die ervaring hebben met de keuken en mensen. “Ben jij degene die ervan houdt om in de keuken te werken? Die daar blij van wordt? Die houdt van de mens? Houdt van verschillende culturen? Dan ben je meer dan welkom bij ons”, zo schrijft de stichting in een vacature bij de VMCA.

Broodje Hagelslag

“Het komt steeds vaker voor dat jongeren in de problemen komen door een moeilijke thuissituatie, schooluitval, werkloosheid of onvoldoende dagbesteding”, zo schrijft de stichting. “Landelijk wordt het aandeel jongeren zonder problemen geschat op circa 80 procent van alle jongeren, maar in stedelijke buurten met veel achterstandsproblematiek is dit slechts 50 procent. Jongeren in deze buurten groeien vaak op in omstandigheden met veel risicofactoren, waardoor zij een grotere kans hebben op problemen thuis en/of op school”. Stichting Broodje Hagelslag werkt mee aan het bouwen van een stevige basis bij jongeren. Zij helpen deze jongeren vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet te zien.

Meedoen?

Wil je mee helpen als vrijwilliger? Dan kun je je aanmelden via de vacature op de website van de VMCA.

Op de website van de VMCA vind je meer vrijwilligers vacatures. Vacatures van betaalde banen kun je ook vinden via social media. Neem eens een kijkje op LinkedIn of Twitter.

Dit vind je misschien ook interessant