55

Aanhoudingen voor steekincident centrum Almere

De politie heeft drie personen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij een steekincident in de Blekerstraat op 14 augustus. Dat meldt de politie. Bij het incident raakte een 29-jarige man uit Almere zwaar gewond.

Intensief onderzoek

Volgens de recherche is er intensief onderzoek gepleegd. Het onderzoek bracht drie verdachten in beeld. De drie verdachten zijn aangehouden. “De man die verdacht wordt gestoken te hebben is een 19-jarige man die woonachtig is in België. Hij is vrijdag 18 oktober aangehouden en zit voorlopig vast. Twee jongens van 16 en 17 jaar zijn donderdag 24 oktober aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging en zijn na verhoor weggestuurd”, zo meldt de politie.

Meer verdachten

Volgens getuigen waren er meerdere betrokkenen bij de steekpartij. De politie is daarom nog op zoek naar andere verdachten.

Dit vind je misschien ook interessant