1Moment: We missen een buitenzwembad, huurwoningen en soms gezelligheid

Deel dit artikel

Almere is een stad met veel voorzieningen. Van het openbaar vervoer tot de zorg en van entertainment tot banen; je vindt van alles in de stad. Maar er zijn zeker ook voorzieningen die ontbreken. Bezoekers van 1almere.nl, die de afgelopen twee dagen stemde op de stelling, missen vooral een buitenzwembad, huurwoningen en soms wat gezelligheid.

In deze aflevering van 1Almere 1Moment zie je de uitslag van ‘de vraag van de week’. Ook is er aandacht voor de headlines van het Almeerse nieuws.

Headlines

Vandaag hoor je meer over de volgende onderwerpen:

 • ”Omroep Flevoland trekt foute conclusie over nieuwe lokale omroep”;
 • Opnieuw contractverlenging Joshua Smits;
 • Kapotte Krombrug wordt binnenkort hersteld.

Meer nieuws en achtergronden vind je in ons nieuwsoverzicht. Op maandag zie je weer een nieuwe aflevering van 1Almere 1Moment. Dan extra aandacht voor het nieuws.

3 Reacties op “1Moment: We missen een buitenzwembad, huurwoningen en soms gezelligheid”

 1. Peter van Achthoven

  Waarmee het werkelijk treurig is gesteld in Almere zijn de kwaliteitswinkels. Die zijn erg dus niet. Kledingwinkels, speciaalzaken. Waar koop je nog cd’s, kwaliteits kleding enz. Almere komt om in de winkels waar troep wordt verkocht voor 1 euro. Een mooi winkelcentrum, maar helaas geen inhoud. Mogelijk heeft de Almeerse bevolking daar geen behoefte aan, aan inhoud. Jammer, dan maar weer naar Amersfoort of Hilversum.

 2. Jan

  Ach ga nooit naar dat centrum vanwege het gebrek aan frisse lucht.fijnstofgehalte hoog dankzij het ingebouwde verkeersinfarct. Nu kun je als fietser alleen nog maar door die giftunnel fietsen. De markt is tegenwoordig helemaal onbegaanbaar.nee almere mij te ongezond.

 3. Ruud.Beijer

  Fijnstofgehalte? Waar mensen zich al niet over drukmaken. Hel lijkt wel of dit soort problemen worden verzonnen om ons af te leiden van de echte problemen zoals de toenemende islamisering en de vele honderdduizenden asieleisers. Dat gaat voor grote problemen zorgen vooral voor onze kinderen en kleinkinderen.

Reageren is niet meer mogelijk.