56

Opnieuw contractverlenging Joshua Smits

Almere City FC-doelman Joshua Smits blijft langer bij de club. Dat meldt City FC via haar website.

Verlenging

De doelman heeft zijn aflopende contract bij de club met een jaar verlengd waardoor hij een contract heeft tot 2021. “Dat de club mij de kans geeft om mijn contract met een jaar te verlengen geeft een fijn gevoel”, aldus Smits via de clubwebsite.

Blessure

Twee seizoenen geleden maakte Smits de overstap van NEC Nijmegen naar City FC. In zijn eerste seizoen brak hij zijn linker- en rechterarm; afgelopen seizoen had hij een zware knieblessure. Toch besloot hij afgelopen zomer een éénjarig contract te tekenen bij City FC.

Inmiddels is Smits uitgegroeid tot een vaste waarde in het team van trainer Robert Molenaar, zo staat hij al bij alle tien gespeelde competitiewedstrijden onder de lat. Daarvan wist hij twee wedstrijden de nul te houden.

Joshua Smits langer bij City FC

Dit vind je misschien ook interessant