65

10 november: ‘Zingen voor je Leven’

Op 10 november vindt het 10-jarig bestaan van het ‘Zingen voor je Leven koor’ plaats in Almere. Op die dag wordt er om 14.30 uur een benefietconcert gehouden aan de Lierstraat 7. De toegang is 5 euro per persoon.

Koor

In het koor zingen mensen die te maken hebben met de ziekte kanker. “Zij voelen zich door het gezamenlijk zingen gesterkt. Hoe belangrijk is dat. Ook de andere koren van dirigente Heleen van der Heul: ‘El Mishito’ en het ‘Hartenkoor’ dragen voor dit concert graag hun steentje bij”, zo laat de organisatie weten. “Dit koor komt om de week samen in het Parkhuys in Almere Filmwijk. Aanmelden om mee te zingen met dit positieve koor kan bij Heleen. Het belooft een mooie en waardevolle middag te worden. Komt u ook op deze zondagmiddag en geniet van heerlijke thee of koffie met gebak voor maar 2 euro”.

Waar en wanneer?

10 november om 14.30 uur Plaats: Vrije School Lierstraat 7, Almere Toegang 5 euro.

Dit vind je misschien ook interessant