54

Twee overvallen in Almere Haven; politie zoekt daders

Dinsdagochtend heeft er een overval plaatsgevonden in twee winkels in Haven. Het gaat om de Primera en telefoonwinkel GSM and MORE respectievelijk aan de Markgracht en aan de Meerstraat. Tussen beide winkels zit ongeveer 400 meter.

Bedreiging

Volgens een werknemer van de Primera werd de winkel overvallen door twee jongens. De twee zouden met een mes hebben gedreigd en geld hebben geëist.

Vorig jaar werd er ook al een overval gepleegd bij de Primera in Almere Haven.

Politiezaken: Twee overvallen in Opsporing Verzocht en nieuwe overval Haven

Signalement

De politie doet op dit moment onderzoek naar de overvallen. Via Burgernet is er een melding uitgegaan met een signalement van de daders. Een ieder die meer weet over de overval, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Dit vind je misschien ook interessant