58

Almere City FC verliest van Telstar

“Een razendsnel doelpunt van Reda Kharchouch heeft Almere City FC de das omgedaan op bezoek bij SC Telstar”, dat meldt Almere City FC na afloop van de wedstrijd van gisteravond. Al na 51 seconden werd er gescoord door SC Telstar.

1-0

Het bleef die avond 1-0. “Hoewel de Almeerders ook in de slotfase veruit het meeste balbezit hebben en nog wel aandringen, blijven opgelegde kansen op de gelijkmaker achterwege. Uit een ouderwetse scrimmage en met een schot van de ingevallen Anass Ahannach (over) is de ploeg van Molenaar nog wel dreigend, maar daar blijft het bij in het Rabobank IJmond Stadion”, schrijft Almere City FC.

Wedstrijdverslag

Foto’s en een verslag van de wedstrijd zijn te vinden op de website van Almere City FC.

Dit vind je misschien ook interessant