280

Vacatures: Woonzorgcentrum De Overloop zoekt vrijwilligers

Naast nieuws zoekt de redactie van 1Almere ook naar vacatures bij jou in de buurt. Vandaag een selectie uit vrijwilligersvacatures van Woonzorgcentrum De Overloop in Almere Haven.

De overloop

De Overloop heeft twee afdelingen voor verpleeghuiszorg. Havenzicht heeft appartementen voor mensen met een lichamelijke aandoening (somatische zorg). De afdeling Thuishaven heeft appartementen voor psychogeriatrische zorg. Daarnaast is er de afdeling Havenhuis, voor mensen die nog thuis wonen maar 1 of meer dagen per week de dag bij ons doorbrengen.

Vacatures

In de VMCA Vacaturebank zijn diverse vacatures van het woonzorgcentrum te vinden. Zo is het woonzorgcentrum nog op zoek naar een vrijwilliger die kan helpen op de afdeling. Ook wordt er gezocht naar een vrijwilliger voor de wandelclub en voor de beautyclub. Daarnaast is het woonzorgcentrum in Haven op zoek naar een vrijwilliger voor het bezoeken van een bewoner. Tenslotte is er ook een vacature voor Vrijwilliger voor diverse (creatieve) activiteiten.

Betaalde banen

Dit keer gaat het dus om vrijwilligersvacatures. Ben je op zoek naar betaalde banen in de Almeerse zorg of betaalde banen in andere branches? Neem dan ook eens een kijkje op Twitter.

Dit vind je misschien ook interessant