70

Zorgbakkerij Almere bestaat 1 jaar

Stichting Zorgbakkerij Almere bestaat dit jaar precies een jaar. Vorig jaar startte ondernemer Mettin Bildirici de bakkerij. Het is een plek waar jongeren met een verstandelijke beperking of met autisme een leuke en leerzame dag kunnen ervaren.

Waardevol

Mettin Bildirici kijkt terug op een succesvol eerste jaar. Bildirici is zelf vader van een zoon die tot de doelgroep behoort. Hij weet als geen ander hoe waardevol een plek als de zorgbakkerij kan zijn. “Om niet alleen mijn eigen zoon, maar ook andere jongeren te helpen volgde ik een opleiding tot Autisme-coach aan Hogeschool Windesheim in Zwolle”, vertelt Mettin Bildirici aan Bakkerswereld.nl.

Uitbreiding

De bakkerij gaat nu ook uitbreiden. “Er zijn inmiddels concrete plannen voor nieuwbouw in Oosterwold. De overeenkomst is al getekend, het plan is om in april 2020 met de bouw te starten”.

Artikel

Lees het volledige artikel over Stichting Zorgbakkerij Almere bij Bakkerswereld.nl.

Dit vind je misschien ook interessant