56

3 november: Almere, zing Nederlands met me

Ontspannen Nederlands leren? Het kan tijdens een zangevenement op 3 november in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). “Hollandse klassiekers zorgen voor een gezellige ontmoeting en daarna kan er samen muziek gemaakt worden”.

Oefenen

Het evenement is speciaal voor mensen die de Nederlandse taal willen leren. Het gaat dan bijvoorbeeld om asielzoekers, statushouders, expats en lovepats. Uiteraard zijn er ook mensen in Nederland die hier al langere tijd wonen, of altijd gewoond hebben, maar de taal nog beter willen leren kennen. “Verder is het evenement er voor iedere Almeerder die graag uit volle borst zingt en nieuwe mensen wil ontmoeten. Plezier staat voorop”, zo schrijft de organisatie.

Elke maand

Sinds juni vindt ‘Almere, zing Nederlands met me’ elke maand plaats op de eerste zondag van de maand. Tijdens de première op 9 juni stond cabaretier Jörgen Raymann op het podium als zanger en presentator.

Waar en wanneer?

Zondag 3 november 2019 van 14.30 – 17.00 uur. Kunstlinie Almere Flevoland, Esplanade 10 0.

Dit vind je misschien ook interessant