3 november: Almere, zing Nederlands met me

Deel dit artikel

Ontspannen Nederlands leren? Het kan tijdens een zangevenement op 3 november in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). “Hollandse klassiekers zorgen voor een gezellige ontmoeting en daarna kan er samen muziek gemaakt worden”.

Oefenen

Het evenement is speciaal voor mensen die de Nederlandse taal willen leren. Het gaat dan bijvoorbeeld om asielzoekers, statushouders, expats en lovepats. Uiteraard zijn er ook mensen in Nederland die hier al langere tijd wonen, of altijd gewoond hebben, maar de taal nog beter willen leren kennen. “Verder is het evenement er voor iedere Almeerder die graag uit volle borst zingt en nieuwe mensen wil ontmoeten. Plezier staat voorop”, zo schrijft de organisatie.

Elke maand

Sinds juni vindt ‘Almere, zing Nederlands met me’ elke maand plaats op de eerste zondag van de maand. Tijdens de première op 9 juni stond cabaretier Jörgen Raymann op het podium als zanger en presentator.

Waar en wanneer?

Zondag 3 november 2019 van 14.30 – 17.00 uur. Kunstlinie Almere Flevoland, Esplanade 10 0.

3 Reacties op “3 november: Almere, zing Nederlands met me”

  1. Ruud.Beijer

    Haha zingen voor asielzoekers en statushouders?Wat een raar volk in Almere. Onze kinderen krijgen geen huis. Asielzoekers en statushouders wel.
    Kom maar binnen hoor gaan ze zingen.
    Kom maar binnen en doe vooral waar je zin in hebt. De rest van je leven word je gepamperd.Werken hoeft NIET. Dat doen die domme Naïeve Nederlanders wel. Die werken door tot 70 jaar of eerder doodgaan is nog beter. Zingen voor asielzoekers hoe haal je het in je bolle hoofd.

  2. J.S. van der Zee

    Ruud, Zingen, vergelijkbaar program als in Almere, wordt al heel veel jaren in Amsterdam gedaan, geloof in Mozes- en Aaronkerk, wordt daar waanzinnig goed bezicht door oude en nieuwe Amsterdammers, met en zonder huis.Je zingt niet VOOR asielzoekers, je zingt samen met mensen die de taal Nederlands willen leren samen met mensen die dat al kunnen, en zingen leuk vinden. DatNederland een klote land aan het worden is,komt door het politieke BELEID, het rechtse beleid. Daardoor zijn er GEEN HUIZEN, geen toegang tot recht, geen behoorlijk vast werk, geen toegang tot het recht en steeds duurdere zorgverzekering met steeds minder zorg, steeds MEER daklozen, armen die aangewezen zijn op voedselbanken en daarnaast steeds meer rijken en steeds lagere belastingen voor de rijken en meer, wat er sinds die waanzin zich heeft genesteld in Nederland, gewoon is geworden. De domme naieve Nederlanders stemmen helaas al decennialang op de verkeerde partijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *