50

Persoon op weg terecht gekomen; politie zoekt getuigen

In Almere is op vrijdagnacht 11 oktober rond 02.15 uur een persoon vanuit een wit bestelbusje op het wegdek terecht gekomen op de Markerdreef ter hoogte van de IJsselmeerweg in Almere. Dat meldt de politie online. “Later in de nacht werd het witte bestelbusje aangetroffen in de omgeving van Apeldoorn en konden de twee inzittenden (een 34-jarige en een 33-jarige man uit Almere) worden aangehouden”, zo schrijft de politie.

Oproep

De politie is op zoek naar getuigen en doet een oproep: “Uit onderzoek blijkt dat er meerdere voertuigen zijn gepasseerd op het moment dat het slachtoffer op het wegdek lag. De politie is op zoek naar getuigen die rond 02:15 uur op de Markerdreef reden ter hoogte van de IJsselmeerweg / Markerkant in Almere”.

Mocht je iets hebben gezien, bel dan naar 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Er kan ook online getipt worden via een formulier op de website van de politie.

Dit vind je misschien ook interessant