52

1-1 in Yanmar Stadion tegen Go Ahead Eagles

Almere City FC blijft ook na de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles ongeslagen in het eigen Yanmar Stadion. Dat meldt de club via haar website. Het werd 1-1.

Wedstrijdverslag

“Beide ploegen hebben in de eerste helft moeite om het spel te maken. Op het vrij hobbelige speelveld in het Yanmar Stadion golft het spel op en neer, maar blijven grote kansen lange tijd uit”, aldus de club. ” In de tweede helft verandert er niet zo gek veel aan het spelbeeld, maar nemen de mogelijkheden wel toe”.

Shayon Harrison scoort uiteindelijk 1-0. De aanvaller voert zijn seizoenstotaal daarmee op tot zes treffers. De 1-1 werd door Richard van der Venne gescoord. Een vrije trap van Richard van der Venne wordt door niemand aangeraakt en valt pardoes binnen.

Op de website van Almere City FC is een volledig verslag te lezen.

Dit vind je misschien ook interessant