249

Vacatures: Op zoek naar activiteiten

Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar interessante (vrijwilligers-) vacatures bij jouw in de buurt. Vandaag een selectie uit de vacaturebank van de VMCA en een oproep van de bibliotheek.

Activiteiten gezocht

De bibliotheek is op zoek naar personen die activiteiten willen organiseren. “In de nieuwe bibliotheek is altijd wat te doen. Of het nu om een film gaat, een spreekuur, workshop , voorstelling of cursus. Met deze evenementen verbindt de bibliotheek allerlei mensen aan én met elkaar. Met veel plezier faciliteren we dan ook de meest uiteenlopende activiteiten op de podia en in de zalen in onze bibliotheken. En daarvoor zijn we altijd op zoek naar aansprekende evenementen”, zo schrijft afdeling communicatie van de bibliotheek. Wil je een (niet-commerciële) presentatie, lezing, workshop, voorstelling of andere activiteit organiseren? En ben je op zoek naar een geschikte locatie? Laat het de bibliotheek weten en zij denken graag met je mee.

Meer informatie vind je op de website van de bibliotheek.

Huiskamer

BWA-Nederland is op zoek naar een enthousiaste beheerder voor de gemeenschappelijke Huiskamer in wooncomplex AanMere in Almere. “Voor het onlangs opgeleverde wooncomplex AanMere (Guamstraat in Almere Buiten) waar 39 jong volwassenen wonen, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste conciërge/beheerder voor onze gemeenschappelijke Huiskamer“, zo staat in de vacature.

Andere vacatures

Woonzorgcentrum De Kiekendief is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om samen met een bewoner d.m.v. het gebruiken van de Beleef TV een 1 op 1 activiteit te doen of met een groepje bewoners.

Ook zoekt het woonzorgcentrum naar een vrijwilliger voor ondersteuning bij de technische dienst.

Dit vind je misschien ook interessant