50

Nog tot en met 13 oktober: Kinderboekenweek 2019

Aanstaande zondag is het de laatste dag dat kinderen mee op reis kunnen tijdens de Kinderboekenweek 2019. De kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van reizen. De week duurt van 2 t/m 13 oktober. Tot aan zondag worden er bijzondere activiteiten gehouden in de bibliotheek.

Van alles te doen

“Je kunt op stap met de Bee-bot of met wetenschapsrover Milo. Ben je meer van de treinen? Bouw dan met de Bananenbuurman mee aan de lange LEGO trein door de bibliotheek. Knutsel je liever voertuigen? Daaroor kun je terecht bij Erik Fakkeldij of bij ZOO creatief. En voor de Max Verstappens onder ons kun je racen bij Crash Team Racing of bij de Formule 1 simulator”, meldt de bibliotheek.

Overzicht

Een overzicht van alle activiteiten vind je op de website van de bibliotheek.

Dit vind je misschien ook interessant