65

Tennisvereniging start petitie voor meer sportplekken in Poort

Tennisvereniging HNL is een petitie gestart voor meer buitensportplekken in Almere Poort. De tennisvereniging wil graag vanaf 2021 plekken creëren om tennis en padel te kunnen spelen.

Weinig buitensport

Er zijn volgens de vereniging momenteel zeer weinig mogelijkheden om in verenigingsverband te kunnen sporten in Almere-Poort. “Tennisvereniging Het Nieuwe Land wil graag verhuizen van Almere-Stad naar “De Voortuin” in Almere-Poort en we juichen de komst van een tennis- en padelpark toe”, zo schrijven leden van de tennisvereniging in een petitie. “Wij hebben begrepen dat de gemeente en HNL overeenstemming hebben over de verplaatsing, maar dat dit pas kan na invulling van het plan voor het huidige park”.

De tennisvereniging hoopt dan ook dat er zo snel mogelijk actie kan worden ondernomen, zodat er in 2021 tennisbanen en padelbanen in Almere-Poort liggen.

Wat vind jij?

Deze week in de rubriek ‘Het Panel’ een stelling over buitensportplekken. Zijn er op dit moment te weinig plekken om buitensport te beoefenen? Of valt dat mee? Stem hieronder op de poll en laat ook eens een reactie achter onderaan deze pagina.

[democracy id=”26″]

 

Dit vind je misschien ook interessant