51

Verdachte beroving Almere aangehouden

Op dinsdag 24 september heeft de politie een verdachte aangehouden op verdenking van beroving van een pakketbezorger. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt.

19 jaar

“Op aanwijzingen van het slachtoffer kon de verdachte, een negentienjarige man uit Almere, worden aangehouden. Hij bleek in het bezit te zijn van een product dat vermoedelijk uit het geroofde pakket kwam”, zo meldt de politie.

Beroving

“Eerder die dag werd het slachtoffer in de Churchillweg in Almere door een jonge man aangesproken. Hij vroeg hem of hij misschien zijn pakket bij zich had. Het slachtoffer vertrouwde dit verzoek niet omdat diezelfde man de dag ervoor vroeg naar een pakket voor de Basilicumweg. Hij stuurde de man weg maar die trok vervolgens het pakket uit de handen van de bezorger”.

Het slachtoffer werd later gebeld door een collega-bezorger die de verdachte zag lopen. Samen met het slachtoffer werd er gezocht en na enkele minuten troffen de collega’s de verdachte met twee andere personen aan in de Speerdistelstraat.

Dit vind je misschien ook interessant