58

12 oktober: Oktoberfest Almere

Het Oktoberfest Almere bestaat 10 jaar. Dit jaar wordt dat gevierd met als speciale gast Dennie Christian.

Oktoberfest

Duits bier, bierpullen, dirndl’s, lederhosen, gekkigheid en Duitse hits: ook dit jaar wordt het een groot feest bij het Oktoberfest. “Om de sfeer er bij binnenkomst meteen in te brengen wordt je bij de entree getrakteerd op een bierpul. Deze mag je niet alleen houden maar wordt ook eenmalig gevuld met Paulaner bier, een van de erkende Oktoberfest merken, of frisdrank”, aldus de organisatie. “Het dragen van een Lederhose of Dirndl wordt uiteraard aangemoedigd. Ook staat er een kraam met authentieke Oktoberfest lekkernijen zoals pretzels en broodjes worst”.

De toegangsprijs is 10 euro. Op tijd boeken is verstandig. Het feest vindt plaats bij Poppodium De Meester aan de Rentmeesterstraat 2 in Almere.

Dit vind je misschien ook interessant