51

Punt voor City FC bij doelpuntloze wedstrijd

Almere City FC heeft vrijdagavond een punt gepakt in Doetinchem. Tegen De Graafschap werd het 0-0.

Wedstrijdverslag

In de eerste helft was City FC de betere ploeg op De Vijverberg. Zo kregen de Almeerders verschillende kansen om op voorsprong te komen, al lukte het niet om daadwerkelijk te scoren.

In de tweede helft was De Graafschap de betere ploeg, zo had de ploeg uit Gelderland veel balbezit en schoten op het doel. In de slotfase kreeg City FC nog wel kansen om op voorsprong te komen maar het mocht niet baten.

Ranglijst

De Almeerders blijven ondanks dat ze niet hebben gewonnen op de zevende plek op de ranglijst in de Keuken Kampioen Divisie. In de volgende speelronde, op zondag 13 oktober, neemt de ploeg van trainer Robert Molenaar het op tegen Go Ahead Eagles in het Yanmar Stadion. De aftrap begint om 14.30 uur.

Dit vind je misschien ook interessant