50

Verwarrende belijning afslag Almere Buiten verwijderd

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft Rijkswaterstaat de verwarrende belijning op de A6 bij Almere Buiten verwijderd. De oude belijning is bij een bepaalde stand van de zon nog zichtbaar, wat voor verwarring kan zorgen.

Gevaar

Volgens Rijkswaterstaat is de situatie gevaarlijk. Eerder had Rijkswaterstaat al een tekstkar bij de afslag gezet in de hoop minder verwarring te veroorzaken. Het verkeer werd van 21.00 uur tot 5.00 uur omgeleid.

Actie

Eerder werd gezegd dat er geen actie ondernomen zou worden, omdat de oude lijnen vanzelf zou slijten. Volgens Rijkswaterstaat is er opnieuw naar de situatie gekeken, waardoor er toch actie is ondernomen.

Foto

Ter illustratie. Snelweg A6 – Door: Nulzesendertig

Dit vind je misschien ook interessant