Vandaag vindt de 564ste Politieke Markt plaats op het stadhuis. De Politieke Markt begint om 19.00 uur. Voor inwoners van de stad is het mogelijk om de Politieke Markt bij te wonen. Ook is het mogelijk om live mee te kijken.

Wietexperiment

Tien gemeenten doen mee aan het experiment met staatswiet. Onder de tien gemeenten ook Almere. Eerder werd al bekend dat de gemeenteraad verdeeld is over de deelname aan het wietexperiment van de overheid. De PVV komt zelfs met een motie: ‘Intrekken kandidatuur gesloten coffeeshopketen’.

De andere partijen komen ook met een motie: ‘Ga door en maak kosten en implicaties van het experiment gesloten coffeeshopketen inzichtelijk‘. D66, Respect Almere, SP, PvdA, CDA, GroenLinks, AP/OPA, Partij voor de Dieren en Leefbaar Almere ondersteunen die motie.

Welke motie er komt en wat dat betekent voor de stad? Vanavond wordt er over gesproken in Zaal Hout en in de raadszaal.

Andere onderwerpen

In de diverse vergaderzalen gaat het vanavond ook over andere thema’s. Het gaat onder andere over het vernieuwen van het centrum in Almere Buiten, het ombouwen van kantoren naar woningen aan de Louis Armstrongweg en de wensen en eisen van het Havenverbond Almere Haven.

Lees ook eens:

Havenverbond versnelt vernieuwing in Almere Haven

Comments are closed.