De politie is op zoek naar een bende van zes mannen die in het voorjaar van 2019 pinpassen onderschepten. Met deze pinpassen nam de bende onder andere geld in Almere op. Dat werd dinsdagavond bekend in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Opsporing Verzocht

In twee maanden tijd maakten de mannen elf slachtoffers. Alle gedupeerden vroegen een nieuwe pas aan bij de bank met pincode, maar die kwam nooit aan. De mannen waren actief in onder andere Bussum, Hilversum en Almere.

https://youtu.be/oVblFeB9Xrs

Tips

Alle slachtoffers wonen in Velserbroek of IJmuiden. Aan een ieder die meer weet over deze zaak, roept de politie op om zich te melden. Dat kan via de Politie Opsporingstiplijn (0800-6070), Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of via Team Nationale Inlichtingen (079-3458999).

Comments are closed.