5 oktober: Het tofste bij Skere Klere

Deel dit artikel

Maandag hoorde je deel 1 van het gesprek met de mensen achter Broke Ass Millionaires en het Skere Klere Festival in Almere. Wat is het tofste aan dit festival? Check het in deel 2 van het interview. In deze aflevering ook de headlines van het Almeerse nieuws op woensdag 2 oktober 2019.

Skere Klere Festival

Op 5 oktober aanstaande vindt het Skere Klere Festival plaats in Almere Buiten. Het stylingduo en fashioncouple Lucien & Joan zijn met hun uitgesproken stijl en state of mind bezig mensen bewust te maken wat je allemaal met kleding kan doen: Upcyclen, Recyclen en designen. Op het SKIA Festival zie je verschillende onderdelen wat BAM te bieden heeft.

Het festival vindt plaats aan het Noordeinde in Almere Buiten. In de video hoor je alles over het festival en wat het tofste is.

Nieuwe aflevering

Op vrijdag zie je een nieuwe aflevering van 1Almere 1Moment. Dan extra aandacht voor de headlines van het Almeerse nieuws.