Op vrijdag 27 september werd rond 21:30 uur een straatroof gepleegd in de Beverstraat in Almere. Dat meldt de politie. “Een vijftienjarig meisje werd onder bedreiging van een mes beroofd van haar telefoon en horloge”, zo laat de politie online weten.

Straatroof

In de avond van de 27ste liep het slachtoffer samen met een vriend over de Beverstraat. “In de buurt van snackbar De Fauna liep de dader recht op het slachtoffer af en riep haar toe dat zij haar spullen moest geven. Vervolgens duwde hij haar ruw op de grond en bedreigde haar met een mes. Tijdens deze worsteling raakte het slachtoffer gewond aan haar pols”.

De vriend van het slachtoffer probeerde de dader te overmeesteren. Dit lukte maar kort. Uiteindelijk heeft het slachtoffer haar horloge meegegeven. De dader heeft ook haar telefoon gestolen.

Vlucht

De dader vluchtte de steeg schuin tegenover snackbar De Fauna in. Bij de snackbar brandde toen nog licht en mogelijk waren daar dus nog mensen aanwezig.

Oproep

De politie is dringend op zoek naar getuigen van dit misdrijf. Mogelijk heb je iets gezien of gehoord wat de recherche kan helpen bij het oplossen van deze beroving. Bel in dat geval met de politie via 0900-8844 of bel anoniem via 0800-7000.

Op internet geeft de politie een signalement van de dader.

Comments are closed.