Afgelopen weekend vond het Uitfestival plaats. Ondanks het slechte weer bezochten diverse Almeerders het evenement. Op het Uitfestival was ook een project van stichting CitySenses te bekijken.

Bubbels

“We passeren ‘levende beelden’ en komen bij een soort’ UFO’-bollen terecht, hier ‘geland’ om na dit festival verder te gaan reizen”, vertelt Greta Verduin. Zij was één van de bezoekers van het evenement en maakte diverse foto’s. “Dit project van stichting City Senses, bestaande uit 6 ‘bubbels’ waarin je kunt rondlopen is een initiatief van Mira Ticheler en Marcel Kolder. Deze kunst-installatie heeft de titel gekregen LotS Labyrinth Of The Senses. Vandaag staan ze op het Forum, bij de ALLY-trap, het hele weekend lang – was de bedoeling – maar extreem harde wind en de hele dag harde regen deden de zondag in duigen vallen. De bubbels gelukkig niet maar die moesten wel gesloten blijven”.

Verslag

Bekijk het verslag van Greta Verduin over CitySenses op deze speciale pagina.

Foto

Wethouder Hilde van Garderen bij CitySenses op het Uitfestival. Foto door: Greta Verduin.

Comments are closed.