Straatroof met vuurwapen in Koningstraat

Deel dit artikel

Op vrijdag 27 september 2019 werd ’s avonds tegen half tien een straatroof gepleegd in de Koningstraat. Dat meldt de politie. Onder bedreiging van een vuurwapen, moesten de twee slachtoffers meerdere spullen afgeven. De twee verdachten zijn vervolgens gevlucht. De recherche onderzoekt deze beroving en komt graag in contact met getuigen.

Straatroof

“Een stel uit Almere kwam vrijdagavond aan bij hun woning en nadat zij hun auto hadden geparkeerd, werden de man en de vrouw door twee jongens belaagd”, zo laat de politie weten. “De man werd door één van de jongens op de grond gegooid. De jongen zag toen kans de schoudertas van de man af te nemen. Dezelfde jongen sloeg de man vervolgens met een vuurwapen op zijn hoofd”. Daarna richtte deze dader zich tot de vrouw. Zij werd vastgegrepen en ook zij kreeg een slag met het vuurwapen.

Op de vlucht

Beide daders sloegen na de roofoverval op de vlucht. Zij zijn er te voet vandoor gegaan in de richting van de Wisselweg en de Kruidenwijk.

Oproep

De politie doet een oproep aan getuigen. Mogelijk heb je iets gezien of gehoord wat de recherche kan helpen bij het oplossen van deze beroving. Bel in dat geval met de politie via 0900-8844 of bel anoniem via 0800-7000. Op de website van de politie is een signalement te lezen van de twee daders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *