In de rubriek ‘Ondertussen in Almere’ lees je nieuws dat meer aandacht verdient. Niet al het nieuws haalt namelijk de dagelijkse nieuwsstroom. Deze rubriek brengt daar verandering in.

Foto

Rabbijn Stiefel had op 21 augustus groot feest en groot nieuws: zijn tweede dochter ging trouwen. Na het huwelijk van Mussi met Shneur Shusterman stapte nu Shterna Sara in het huwelijksbootje met Osher Kluwgant uit Australië. Het verlovingsfeest met de Almeerse dochter van de rabbijn vond plaats in New York. Het huwelijksfeest vond afgelopen augustus plaats in TMG Partycentrum in Almere Buiten. In de avond werd er gedanst en er was een bekende joodse zanger uit Israël aanwezig: Yoni Shlomo.

Gisteren publiceerde Rabbijn Stiefel onderstaande foto op Instagram.

Lees ook eens:

Joodse gemeenschap in Almere: De maand Elloel is begonnen

Almeerse keien

Op vrijdag 29 november 2019 reikt onze burgemeester voor de 12de keer de Almeerse Keien uit. De gemeente Almere is via Twitter op zoek naar kinderen in de omgeving van Almeerse inwoners die een grote voorbeeldfunctie hebben of iets bijzonders hebben gedaan. De inwoners mogen de kinderen nomineren voor de Almeerse keien. Dat kan via een speciale website.

30 collega’s

De Schoor bestaat dit jaar 30 jaar. Daarom hebben zo’n 30 collega’s van welzijnsorganisatie De Schoor gisteren vijf kilometer gerend tijdens de 30 van Almere. Dat schrijft de welzijnsorganisatie op Twitter.

Comments are closed.