Aeres Hogeschool doet mee aan publiek verantwoorden

Deel dit artikel

Aeres Hogeschool is de 31ste deelnemer aan het publiek verantwoorden in Almere. Dat meldt de gemeente Almere. Rien Koomen, vicevoorzitter van het college van bestuur van Aeres, tekende onlangs de intentieovereenkomst namens de hogeschool.

Publiek verantwoorden

“Partijen die deelnemen aan het publiek verantwoorden, laten structureel aan elkaar en aan de stad laten zien wat ze doen en bereiken in de stad”, aldus de gemeente. “Twee keer per jaar komen ze bij elkaar in een zogeheten kwaliteitskring om elkaar te inspireren en om te leren en vernieuwen. De meest recente kwaliteitskring vond plaats in het Eksternest met zo’n zestig bestuurders in de zaal. De avond leidde onder andere tot concrete afspraken om op een andere manier in gesprek te gaan met Almeerders en met elkaar”.

De deelnemers aan het publiek verantwoorden in Almere zijn instellingen uit de sectoren onderwijs, sport, cultuur, gezondheid, welzijn en zorg. Ook de gemeente is een van de deelnemende partijen. Een overzicht van alle instellingen is online te vinden. Meer over de nieuwste deelnemer is te lezen op de website van de gemeente Almere.