In deze aflevering blikken we vooruit op het Skere Klere Festival dat op zaterdag 5 oktober plaatsvindt in het centrum van Almere Buiten. Je hoort een interview met de organisatoren. Verder is er ook in deze aflevering aandacht voor de headlines van het Almeerse nieuws op maandag 30 september 2019.

Skere Klere Festival

Deze week hoor je een interview met Lucien & Joan. Zij vertellen meer over het Skere Klere Almere Festival. Het stylingduo en fashioncouple zijn met hun uitgesproken stijl en state of mind bezig mensen bewust te maken wat je allemaal met kleding kan doen. Upcyclen Recyclen, designen. Op het SKIA Festival zie je verschillende onderdelen wat BAM aan te bieden heeft.

Het festival vindt plaats aan het Noordeinde in Almere Buiten.

Woensdag

Aanstaande woensdag hoor je het vervolg van het interview. Dan de vraag: wat is het tofste op dit festival? In de aflevering van woensdag is er opnieuw aandacht voor de headlines van het Almeerse nieuws.

Comments are closed.