Weinig bezoekers eerste editie Uitfestival

Deel dit artikel

De eerste editie van het Uitfestival in het centrum van Almere trok weinig bezoekers. Door het regenachtige weer waren er weinig mensen in het centrum van de stad.

Uitfestival

Ondanks dat de organisatie positief is over het festival, bleven bezoekers uit. Reden daarvoor was naar alle waarschijnlijkheid het regenachtige weer. Een paar activiteiten konden niet doorgaan. De zogeheten ‘Labyrinth of de Senses’-tent was de hele dag gesloten en verder is het podiumprogramma ingekort.

Een aantal optredens stopt om 16.00 uur, in plaats van 17.00 uur.

One Reply to “Weinig bezoekers eerste editie Uitfestival”

  1. Marcel Kolder

    CitySenses Labyrinth of the Senses was vrijdagavond en zaterdag de gehele dag open tot 21 uur in de avond en ontving meer dan 750 bezoekers op die dagen. Zondag middag mochten we van de brandweer niet open. Volgend jaar zijn we er weer.

Reageren is niet meer mogelijk.