Deze week: Vooruitblik op het Skere Klere Festival

Deel dit artikel

Op 5 oktober aanstaande vindt het Skere Klere Festival plaats. Op maandag en woensdag blikt 1Almere vooruit op dit bijzondere duurzame en circulaire fashion evenement.

Interview

Deze week hoor je een interview met Lucien & Joan. Zij vertellen meer over het Skere Klere In Almere Festival. Het stylingduo en fashioncouple zijn met hun uitgesproken stijl en state of mind bezig mensen bewust te maken wat je allemaal met kleding kan doen. Upcyclen Recyclen, designen. Op het SKIA Festival zie je verschillende onderdelen wat BAM aan te bieden heeft.

Het festival vindt plaats aan het Noordeinde in Almere Buiten.

Afleveringen

Komende week zijn er weer nieuwe afleveringen te bekijken en te beluisteren van 1Almere Actueel. Op maandag en woensdag is er naast het interview met Lucien en Joan ook aandacht voor de headlines van het Almeerse nieuws. Op vrijdag wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de actuele gebeurtenissen in de stad.