Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar interessante (vrijwilligers-) vacatures bij jouw in de buurt. Vandaag een selectie uit de vacaturebank van de VMCA en een vacature van welzijnsorganisatie De Schoor.

Handige handen

Flevoburen is op zoek naar handige handen. Flevoburen is gevestigd in het Flevoziekenhuis en is een revalidatiecentrum voor oudere cliënten. Zij kunnen daar in een huiselijke sfeer revalideren. Naast inspanning is ook ontspanning belangrijk voor onze cliënten. Daarom bieden we hen een aantal maal per week een leuke activiteit aan, waaronder een creatief atelier op woensdagmorgen, van 10 tot 12 uur.

Gastvrouw/heer FlevoZiekenhuis

Het FlevoZiekenhuis is op zoek naar een gastvrouw/heer. Als gastheer/vrouw in de hal van het Flevoziekenhuis bent u het eerste aanspreekpunt voor onze bezoeker/patiënt. U ontvangt de bezoekers/patiënten, geeft ze informatie en verwijst ze naar de verschillende afdelingen in het ziekenhuis.

Vrijwilliger administratie

Wijkteam Waterwijk/Verzetswijk is op zoek naar iemand voor de administratie. “Ondersteun jij mensen graag met allerlei regelzaken? Dan zoeken wij jou”, zo staat in de vacature. “Elke week houden wij een administratief spreekuur. Hierin kunnen bewoners ondersteuning krijgen bij verschillende zaken. Denk hierbij aan het wegwijs raken op Woningnet, het invullen van formulieren, het aanvragen van regelingen (zoals toeslagen en kwijtscheldingen) of het in kaart brengen van inkomsten en uitgaven”.

De Schoor

Voor het team Maatwerk Ondersteuning Schuld Stabilisatie van welzijnsorganisatie De Schoor wordt er gezocht naar een Maatschappelijk werker. “Je richt je op het stabiliseren van de financiële situatie van cliënten en het vergroten van de zelfredzaamheid”, zo staat in de vacature. De vacature is te bekijk op de website van De Schoor.

Comments are closed.