Werkzaamheden aan Schoutgarage in centrum

Van maandag 30 september 07.00 uur tot maandag 7 oktober 07.00 uur is een deel van de Schoutgarage afgesloten vanwege onderhoudswerkzaamheden. Dat meldt de gemeente Almere online.

Drie verdiepingen

Er wordt gewerkt op drie verdiepingen. Tijdens de werkzaamheden kan daar niet geparkeerd worden. “Het overige deel van de garage blijft open tijdens de werkzaamheden. Wel zijn er minder parkeervakken beschikbaar. De in- en uitgangen wijzigen niet en de rijroute wordt met borden aangegeven”, zo laat de gemeente weten. “Vanwege de werkzaamheden kan tijdelijk overlast voor zowel abonnementhouders als kortparkeerders ontstaan”.

Alternatief

Tijdens de werkzaamheden kan er op andere locaties geparkeerd worden. Bijvoorbeeld in de Muntgarage, Leerlinggarage en Metropolegarage.