600 extra vluchtelingen ondergebracht op azc in Almere

Deel dit artikel

Er worden 600 extra vluchtelingen ondergebracht op het azc in Almere. Dat meldt het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA). In totaal zijn er daarmee 1400 plaatsen op het Almeerse azc.

Brief

Omwonenden zijn nog niet op de hoogte gebracht. Dat gebeurt deze week. De omwonenden zullen per brief uitgenodigd worden voor een informatiebijeenkomst op 4 november aanstaande.

Plannen

De uitbreiding van het azc is niet nieuw. De gemeente Almere ging al in 2014 akkoord met de uitbreiding van het asielzoekerscentrum. De gemeente geeft aan dat de uitbreiding past in het huidige bestemmingsplan. Volgens de gemeente vindt de uitbreiding plaats vanaf 2021.

Lees ook eens:

Stem mee: ‘Almere moet meer vluchtelingen opvangen’

Foto

Asielzoekerscentrum in Almere. Door: Google Maps.

2 Reacties op “600 extra vluchtelingen ondergebracht op azc in Almere”

  1. Ruud Beijer

    Nog 600 extra uitkeringen erbij.
    Nog langer moeten onze kinderen wachten op een huis. Nog langer doorwerken .Momenteel kosten de asielparasieten en ander allochtoonse volk ons al zes miljard per jaar. Onderhoudskosten verblijfskosten enz enz.Zij krijgen alles gratis. U mag gewoon doodgaan.

  2. Ruud Beijer

    Vanwege de fijnstof ligt de bouw stil in Nederland. Behalve voor uitbreiding of nieuwbouw van AZC,s.Ja islamisering moet vooral doorgaan.

Reageren is niet meer mogelijk.