Vandaag in 1Moment spreken we met twee panelleden over de snelheid op de A6. Moet de snelheid op 100 km/u blijven? Stem zelf mee via deze link.

Snelheid

Als het aan de Partij voor de Dieren ligt, moet de snelheid op de A6 bij Almere op 100 km/uur blijven. De partij heeft het college van burgemeester en wethouders verzocht zich daar hard voor te maken bij het Rijk.

A6

Door werkzaamheden werd de snelheid verlaagd naar 100 kilometer per uur en soms zelf 90 km/u. Na de werkzaamheden is het de bedoeling dat de snelheid omhoog gaat naar 120 km/u. De Partij voor de Dieren vindt dat ongewenst.

Aflevering

In de rubriek Straatpeil was er vandaag aandacht voor de mening van Almeerders. Aanstaande vrijdag zie je in een nieuwe aflevering van 1Almere 1Moment uitgebreid de headlines van het Almeerse nieuws.

Comments are closed.