Vandaag geeft wethouder Julius Lindenbergh het startschot voor de naschoolse lessen van Almere Kenniscentrum Talent. De lessen gaan van start op Sterrenschool ‘Het Universum’ in Nobelhorst. Daar vindt de eerste les plaats voor kinderen uit de groepen 6, 7 en 8.

Naschoolse sportlessen

De naschoolse sportlessen van het AKT bieden kinderen uit de groepen 1 t/m 8 de gelegenheid om naast hun reguliere gymlessen extra te bewegen. De lessen vinden plaats op elf verschillende locaties in Almere. Ervaren gymleerkrachten van de Almeerse Scholen Groep en Prisma verzorgen de lessen.

Vijf soorten

Het AKT biedt dit jaar vijf verschillende lessen aan. Twee zijn open voor iedereen (Gym+ en Sport+), voor de andere drie lessen ontvangen scholieren een persoonlijke uitnodiging via hun gymleerkracht als zij denken dat het kind hier behoefte aan heeft.

Naschoolse lessen Almere Kenniscentrum Talent weer van start

Comments are closed.