Binnenkort officiële opening nieuwe moskee in Poort

Deel dit artikel

Op 1 oktober aanstaande zal de nieuwe moskee in Almere Poort officieel worden geopend. De moskee van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap wordt die dag officieel geopend door het internationale hoofd van de gemeenschap: Hazrat Mirza Masroor Ahmad.

Bezoek aan Nederland

Het internationale hoofd brengt van woensdag 25 september tot en met woensdag 2 oktober 2019 een bezoek aan Nederland. Hazrat Mirza Masroor Ahmad zal aanwezig zijn bij de 39e Jaarlijkse Bijeenkomst (Jalsa Salana) van de Gemeenschap in Nederland.

Internationale hoofd

Hazrat Mirza Masroor Ahmad staat wereldwijd bekend voor zijn humanitaire diensten en het bevorderen van vrede en interreligieuze harmonie. De afgelopen jaren werd de Kalief onder andere ontvangen in de Tweede Kamer, het Europees Parlement, het Britse Lagerhuis en het Capitool in Washington.

Foto

Nieuwe moskee in Almere Poort. Foto: aangeleverd.

One Reply to “Binnenkort officiële opening nieuwe moskee in Poort”

  1. Ruud Beijer

    Weer een moskee?
    Waarom willen zoveel Nederlanders die eftelingtorens in hun buurt. We komen er steeds meer achter dat al die moskeeën helemaal niet goed zijn voor de integratie. Alhoewel integratie allang een lachertje is. Langzaam worden we overgenomen.

Reageren is niet meer mogelijk.