18 oktober: Spraakwaterval in Bivak 1

Deel dit artikel

Op vrijdag 18 oktober 2019 vindt tussen 20.00 – 22.00 uur het Spraakwaterval plaats in Bivak 1 in Almere Haven. Het evenement voor jongeren wordt georganiseerd door Creative Artlabs Almere.

Spreken

“Het doel is om jonge Almeerders de schoonheid en kracht van ‘spoken word’ te laten ervaren en ervoor zorgen dat jongeren hun eigen werk durven te performen op een toegankelijk podium, waarbij verschillende bevolkingsgroepen bij elkaar komen”, zo schrijft de organisatie.

Taalkunst

“Schrijf jij poëzie, proza, spoken word of maak je een andere vorm van taalkunst? Dan ben je bij Creative Artlab Almere op de juiste plek. Veel taalkunstenaars doen al mee. Zij werken hard achter de schermen aan een poëzieavond genaamd: ‘spraakwaterval’. Dit wordt elk kwartaal neergezet. Hierbij komen gedichten, muziek en dans samen. Wil je zelf graag zulke evenementen organiseren, optreden bij deze evenementen of met andere taalkunstenaars in contact komen, kom dan zeker langs”.

Meer over dit evenement is te vinden op de website van Creative Artlabs Almere.

One Reply to “18 oktober: Spraakwaterval in Bivak 1”

Reageren is niet meer mogelijk.