Deze week: Straatpeil start met nieuw panel

Deel dit artikel

Komende week is de rubriek Straatpeil terug van weggeweest. De rubriek is vanaf maandag te zien in een nieuwe aflevering van 1Almere 1Moment. Dit seizoen is er een nieuw panel. Het panel beantwoordt nieuwe stellingen over onder andere de stad en sociale behoeften.

Stelling van de week

Op maandag stelt het panel zich aan je voor. Op woensdag is er een nieuwe stelling. Eén van de leden van het panel geeft woensdag zijn of haar visie op de stelling.

Zelf kun je ook je mening geven. Vanaf woensdag kun je meestemmen met de stelling van de week. De uitslag van de stelling wordt op vrijdag bekend gemaakt. Om welk thema het gaat, hoor en zie je maandag.

Afleveringen

Naast Straatpeil zie je de komende week opnieuw de headlines van het Almeerse nieuws. Op maandag, woensdag en vrijdag wordt er uitgebreid aandacht besteed aan het nieuws van de dag. Ook volgende week zondag is er weer een nieuwe podcast.

1Almere 1Moment
Iedere maandag, woensdag en vrijdag
Tussen 13.00 en 14.00 uur op 1almere.nl en via Facebook, Twitter en YouTube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *