Almere City FC wint thuis van Jong AZ

Almere City FC heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen Jong AZ gewonnen. In het Yanmar Stadion werd het 2-1 voor de Almeerders.

Wedstrijdverslag

Het was voor City FC alweer haar zevende competitiewedstrijd van het seizoen. Qua balbezit waren City FC en AZ gelijkwaardig. Toch creëerde de Almeerders meer kansen, wat uiteindelijk de overwinning bezorgde.

Scoreverloop
’19. Nick Venema (1-0)
’42. Thijs Oosting (1-1)
’48. Shayon Harrison (2-1)

Ranglijst

Door de winst in eigen huis stijgt City FC naar de tiende plek in de Keuken Kampioen Divisie. Volgende week vrijdag spelen de Almeerders tegen FC Dordrecht, de ploeg uit Zuid-Holland staat op de vijftiende plek in de ranglijst.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *