Het cultureel seizoen gaat ook in Almere weer van start met een UITfestival van 27 t/m 29 september 2019. Dit hele weekend staat in het teken van Theater, Muziek, Film, Dans en Kunst & Cultuur. De opening is vrijdag 27 september om 17.00 in het Pop-Up kunstpaviljoen ‘Labyrinth of Senses’ op het Forum. Maar ook Majeed (en leerlingen) is aanwezig op het Forum met werk van zijn leerlingen.

Kunstenaars

Een groepje kunstenaars heeft het plan bedacht om zelf iets te organiseren. ”Tussen al dat ‘geweld’ ofwel een overdaad aan theater en theatrale kunst-uitingen, vonden zij dat de Beeldende Kunst wat in het gedrang kwam. Anke Portier en Foktje Verhoef namen dit initiatief”, zegt Greta Verduin. Het plan leverde een mooie expositie op. Verduin was erbij en maakte een fotoreportage.

Bezoeken

Twee weekenden lang aan de Donjon 3-5 in het Stadshart Almere (straatje tussen Hema/oranje flat en BasicFit) 20 & 21 sept. 10.00 – 17.00 uur — 22 sept. 11.00 – 17.00 uur 27 & 28 sept. 10.00 -23.00 uur (nachtwerk dus!!) en 29 sept. van 11.00 – 17.00 uur.

Websites

Bekijk de volledige fotoreportage van Greta Verduin op deze speciale pagina. Meer over het Uitfestival in Almere is te vinden op de website van het evenement.

Comments are closed.