Lange files deze middag vanwege een ongeluk op de A6. Verkeer in de richting van de Ketelbrug staat vast tussen Almere en de Ketelbrug. Het verkeer moet rekeninghouden met een vertraging van meer dan anderhalf uur. Eerder vanmiddag zijn er vijf voertuigen op elkaar gebotst. Dat gebeurde op de A6 in de buurt van de Ketelbrug.

Bergingswerkzaamheden

Rijkswaterstaat is op dit moment bezig om de weg vrij te maken. De A6 is daarom tussen Lelystad-Noord en de Ketelbrug dicht. Sommige automobilisten kiezen de middenberm om terug te rijden in de richting van Almere.

Ook in de richting van Almere staat een file. De linkerrijstrook is dicht tussen afrit Urk en Lelystad-Noord, omdat een voertuig door de vangrail is geschoten.

Omleiding

Verkeer van Almere naar de Ketelbrug wordt omgeleid via Dronten en Kampen. Ook op de omleidingswegen heeft het verkeer inmiddels last van files.

 

Comments are closed.