In Beeld: Almere telt 45 tegels in Walk of Fame

Deel dit artikel

Zaterdag 14 september 2019 werd de 45ste Tegel onthuld in de serie Walk Of Fame Almere. Greta Verduin van Imago van Almere was erbij en maakte een fotoreportage. Kamp Seedorf is de winnaar van de 45ste tegel. Bij de jaarlijkse verkiezing uit 4 deelnemers voor de Tegel kregen zij 1261 stemmen van de in totaal 3500.

Fotoreportage

Burgemeester Franc Weerwind onthulde de Tegel op de Citadel in het Stadshart Almere, in gezelschap van Ferry Huurman en de vertegenwoordiger van Kamp Seedorf: Gaetan van de Sande. Bekijk hier de fotoreportage die Greta Verduin maakte.

Andere tegels

In totaal telt Almere nu 45 tegels in de Walk of Fame. ”De Walk of Fame Almere – een route van 45 tegels in het centrum van Almere – vertelt het verhaal van Almere. Elke tegel belicht per jaar een betekenisvolle gebeurtenis, ontwikkeling of een belangrijk persoon. Via de QR-code op de tegel is meer achtergrondinformatie te zien over de historie van deze New Town”, aldus de Walk of Fame op internet. Bekijk alle informatie over deze bijzondere route op de website van de Walk of Fame.

Foto

Door: Greta Verduin.

Lees ook eens:

Vandaag: Onthulling 45ste tegel Walk of Fame