67-jarige fietsster gewond; scooterrijder rijdt door

Deel dit artikel

Bij een aanrijding tussen een scooter en een fietsster is een 67-jarige vrouw gewond geraakt. Dat meldt de politie. De scooterrijder is na het ongeval doorgereden.

Ongeluk

”De aanrijding vond plaats op dinsdag 17 september rond 08.50 uur op het fietspad aan de Hospitaaldreef. Surveillerende agenten zagen een gewonde vrouw liggen. Zij vertelde dat ze was aangereden door een zwarte scooter. De fietsster, uit Almere is naar het ziekenhuis gebracht”, zo laat de politie weten. De politie onderzoekt het incident.

Oproep

De politie doet nu een oproep en is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie? Belt u dan naar de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, belt u dan naar Meld Misdaad Anoniem, 0900-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *