Werkzaamheden Kievitsweg

Deel dit artikel

De werkzaamheden aan de Kievitsweg bij Nobelhorst gaan vanaf 7 oktober van start. Het wegdek leverde gevaarlijke situaties op. Door kuilen en scheef wegdek was het flink uitkijken voor wegverkeer. Met de werkzaamheden wil de gemeente de veiligheid op en rondom de Kievitsweg verbeteren.

8 weken

De werkzaamheden zullen 8 weken in beslag nemen. “De werkzaamheden bestaan uit het volledig vervangen van het asfalt en aanleg van plateaus ter hoogte van kavelwegaansluitingen. Naar verwachting zijn de werkzaamheden eind november 2019 gereed”, zo meldt de gemeente Almere. De werkzaamheden worden door aannemer Bam-Infra uitgevoerd.

Fasen

Ook dit keer wordt er weer in fasen gewerkt. “Het werk wordt uitgevoerd in 5 fases. Elke fase kent zijn eigen aanrijdroutes. Er is één nachtelijke afsluiting van maandag 25 op dinsdag 26 november 2019 van 20:00 uur tot 5:00 uur”, aldus de gemeente.

Meer informatie over de werkzaamheden en aanrijdroutes gedurende de werkzaamheden aan de Kievitsweg vind je op de website van de gemeente Almere.