Aeres Hogeschool opent studiejaar met Prins Carlos

Deel dit artikel

Prins Carlos de Bourbon de Parme heeft gisteren het studiejaar van Aeres Hogeschool in Almere feestelijk geopend. De prins heeft met de stichting Compazz een nauwe verbintenis met de doelen van de hogeschool. “Hier wordt met de voeten in de klei op een no-nonsense manier les gegeven in die vraagstukken waar de toekomstige generaties een antwoord op moeten vinden”, aldus de prins.

Compazz

Compazz is een onafhankelijke stichting met als doel het versnellen van circulaire economie, duurzame innovatie en transitie. Daar waar circulaire initiatieven of duurzame innovatie tegen knelpunten (en dus vertraging) oplopen, werkt Compazz mee aan oplossingen.

Aeres Hogeschool werkt door middel van opleidingen ook aan duurzame oplossingen.

Groei

Nog altijd groeit de hogeschool. Volgens directeur Wil Bekkering ontvangt de school ieder jaar steeds meer eerstejaars studenten. Dit jaar zijn dat er 240. Dat is een groei van 15%.