22 september: Hollandse Hits Feestival

Deel dit artikel

Op 22 september aanstaande vindt het ‘Hollandse Hits Feestival’ plaats in het centrum van Almere Buiten. Het festival duurt van 14.00 tot 21.00 uur en de toegang is gratis.

Snollebollekes

Dit jaar is Snollebollekes van de partij. “Het is de allereerste keer dat je Snollebollekes in Almere Buiten kunt zien”, aldus de organisatie van het evenement.

Line-up

Uiteraard zijn er meer artiesten: Mario Broerse, Vince Collet, Peter Beense, Danny Lit, Mart Hoogkamer, Robert Leroy en Dj Jeroen Hamer zijn er ook. Het belooft daarnaast ook goed weer te worden.

Het Hollandse Hits Feestival vindt plaats op de Brasiliaplaats bij Buitenmere/Doemere. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van het evenement.

One Reply to “22 september: Hollandse Hits Feestival”

  1. Sandra

    Hallo organisatie.
    Het zou fijn zijn als er voor de bezoekers een ca. tijdschema bekend gemaakt wordt van te voren. Zoveel mensen vragen daarom. Waarom doen jullie daar niets mee. Ook geen reactie van jullie kant. Waarom zo geheimzinnig, zeg gewoon wat de reden is of een tijdschema.Op Facebook of internetsite. Mensen raken geïrriteerd als er niet gereageerd wordt. Zo jammer want het is een leuk evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *