Dalal Ghanim uit Almere (student Farmacie) is genomineerd voor de UAF-Award. De award staat ook wel bekend als de ‘Uitblinker van het jaar-Award’. Vluchtelingenorganisatie UAF reikt de prijs uit. De prijs is speciaal voor vluchtelingen die goed presteren op werk, school en op maatschappelijk gebied.

Dalal

Dalal is volgens de vluchtelingenorganisatie zo iemand: “die onder moeilijke omstandigheden goede studieresultaten behaalt en de wereld wil verbeteren.” Dalal wil een bijdrage leveren aan de medische zorg in Irak en in andere landen

Activiteiten

Dalal doet in haar vrije tijd veel. Naast haar studie neemt ze deel aan publieke debatten, geeft ze scheikunde bijles en werkt ze in een apotheek.

5 oktober

Op 5 oktober wordt de winnaar van de prijs bekend gemaakt. Tot die tijd kan er gestemd worden via een speciale website van de vluchtelingenorganisatie. De winnaar krijgt onder andere een prijs ter waarde van 4000 euro die besteed kan worden aan een opleiding.

Foto

Screenshot uit video UAF.

Comments are closed.