Het belangrijkste uit dit weekend even op een rij.

ALLY-trap

Het permanente kunstwerk de ‘ALLY-trap’ van Kamp Seedorf is zaterdag onthuld. Het kunstwerk is te vinden op het Forum in het centrum. Producer en rapper Esko onthulde het kunstwerk. Kunstenaarscollectief Kamp Seedorf maakte het ontwerp voor het kunstwerk. Eigenlijk was het de bedoeling dat het kunstwerk er tijdelijk zou staan. Veel jongeren waren teleurgesteld. De gemeente besloot daarom er een permanent kunstwerk van te maken.

Steekincident

Een man van 45 uit Almere is dit weekend gewond geraakt bij een steekincident in Haarlem. Naast de Almeerder raakte er ook een Amsterdammer gewond. De twee werden naar het ziekenhuis gebracht en uiteindelijk aangehouden door de politie. Vermoedelijk gaat het om een conflict in de relationele sfeer. De politie heeft in totaal vijf personen aangehouden.

Dierenbescherming

De Dog Fun Run op Stadslandgoed De Kemphaan heeft 37.000 euro opgeleverd. Het was de eerste editie van de run. De run werd georganiseerd door de Dierenbescherming. Deelnemers konden met hun hond langs hindernissen. De parcours bestonden uit twee of vier kilometer. Met de run werd er geld opgehaald voor honden in dierenasiels.

Podcast

Benieuwd naar meer nieuws uit het weekend? Beluister onze podcast.

Comments are closed.